Acheron banner

Acheron - Πληροφοριακό συστημα για την παροχή Υπηρεσιών

Acheron - Πληροφοριακό συστημα για την παροχή Υπηρεσιών

To Acheron είναι το πρώτο Εξειδικευμένο Πληροφοριακό Σύστημα, το οποίο περιέχει όλες εκείνες τις λειτουργίες και διαδικασίες για την λειτουργία της επιχείρησης, μετατρέποντας την εφαρμογή, σε ένα πολύτιμο εργαλείο για τον επαγγελματία. Η πληροφορία πλέον, είναι άμεσα ανακτήσιμη, οποιαδήποτε στιγμή και εύκολα.

Η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ απλή και έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα που δεν έχουν εμπειρία και γνώσεις στην χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συστήματα με οθόνες αφής.

Τα δεδομένα, είναι ασφαλισμένα. ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ αλλά σε εξωτερική συσκευή, τόσο μικρή που μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας. Έτσι, μπορείτε να έχετε τα δεδομένα σας πάντα μαζί, αποτρέποντας μη εξουσιοδοτημένα άτομα, να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

 

Οι βασικές ενότητες του Acheron είναι:

 • Παρουσίαση : Στην ενότητα αυτή, παρουσιάζετε στον πελάτη σας, τις παροχές τους γραφείου σας, με χρήση βίντεο και εικόνας. Όλες οι παροχές κατηγοριοποιούνται, για την εύκολη αναζήτηση τους. Πλέον έχετε τα πάντα μαζί σας και πολύ εύκολα ο πελάτης μπορεί να δει τα προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας δειγματολόγια για τα πάντα ή απλά να περιγράφετε με λόγια το οποίο δεν είναι πάντα αντιληπτό από τον πελάτη
 • Προσφορές – Πωλήσεις : Μπορείτε ταυτόχρονα με την παρουσίαση των προϊόντων ή ξεχωριστά, να δημιουργήσετε την παραγγελία του πελάτη, να καταχωρήσετε τις παροχές και τα προϊόντα, να δώσετε ανάλυση κόστους και επίσης να βλέπετε το ιστορικό του πελάτη. Τις παραγγελίες δηλαδή που σας έχει κάνει στο παρελθόν (είδη, τιμές, κλπ).
 • Πελάτες : Εξειδικευμένο πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία του πελάτη που σας ενδιαφέρουν, καθώς επίσης και διασύνδεση των πελατών μεταξύ τους. Έτσι μπορείτε να έχετε πλήρη ιστορικό των παραγγελιών των πελατών σας, καθώς και εκείνων των πελατών που έχετε συνδέσει με αυτούς.
 • Προμηθευτές : Αναλυτικά στοιχεία για τις αγορές και τους Τζίρους που έχετε σε κάθε προμηθευτή.
 • Reports : Αναφορές και καταστάσεις που βοηθούν τον επαγγελματία να έχει εικόνα σε οικονομικά στοιχεία, Υπόλοιπα πελατών, τις οικονομικές κινήσεις, τζίρους, ιστορικά στοιχεία, κλπ.

Acheron - Βασικές Λειτουργίες

Το Acheron είναι ενα εργαλείο για τον επαγγελματία του χώρου που του δίνει την πληροφορία την στιγμή που την χρειάζετε χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Κάποιες απο τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής είναι:

 • Πλήρης Κατάλογος πελατών / προμηθευτών
 • Διασύνδεση πελατών μεταξύ τους με ιστορικό παραγγελιών ή προσφορών των συνδεμένων επαφών.
 • Απεριόριστος αριθμός κατηγοριών αποθήκης
 • Απεριόριστος αριθμός ειδών – παροχών
 • Ενημέρωση παροχών με προσθήκη φωτογραφιών ή Βίντεο
 • Εύχρηστο δειγματολόγιο όλων των παροχών του γραφείου (με χρήση των φωτογραφιών και των βιντεο)
 • Εύκολη παραγγελιοληψία χωρίς χρήση πληκτρολογίου.
 • Εμφάνιση ιστορικού των παραγγελιών του πελάτη την ώρα της παραγγελιοληψίας
 • Εκτύπωση παραγγελίας για συμφωνία με τον πελάτη
 • Εκτυπώσεις τζίρου (πελατών/προμηθευτών) και κινήσεων των ειδών
 • Απεριόριστο Ιστορικό των κινήσεων.
 • Δυνατότητα εύκολης αναζήτησης παραγγελιών (με κριτήρια αναζήτησης)
 • Δυνατότητα παραμετροποιήσεων για την τιμολόγηση
 • Χρήση της εφαρμογής σε απεριόριστους υπολογιστές

 

Κινητό Γραφείο; Είναι δυνατόν...


Το πληροφοριακό σύστημα Acheron, είναι σχεδιασμένο για να δουλεύει σε φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (PDA) με οθόνη αφής. Αυτό δίνει την ευχέρεια στον επαγγελματία, να έχει την εφαρμογή πάντοτε μαζί του ακόμα και κατά τις επισκέψεις σε σπίτια, σαν να έχει το γραφείο του πάντα μαζί.

Όλες οι λειτουργίες γίνονται με το δάχτυλο χωρίς την χρήση πληκτρολογίου ή ποντικιού πραγματοποιώντας ταχύτατα όλες τις λειτουργίες δίνοντας βάση στην ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη και όχι στην εφαρμογή.

Το Acheron, δίνει προστιθέμενη αξία στον επαγγελματισμό του επιχειρηματία καθώς στον πελάτη δείχνει την οργάνωση του σαν γραφείο, σε οποιοδήποτε χώρο.

Χωρίς προχειρότητα, κουβαλώντας αντιαισθητικά δειγματολόγια διαφόρων εταιρειών, μπορεί να δειγματίζει στον πελάτη μέσω της οθόνης του φορητού υπολογιστή και ταυτόχρονα να παρουσιάζει όχι περιγραφικά αλλά με εικόνα τις παροχές που υπόσχεται στους πελάτες.

Η εφαρμογή έχει κατασκευαστεί υπό την επίβλεψη επαγγελματιών του χώρου που δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στον κλάδο και γι αυτό τον λόγο η σχεδίαση του καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων.

 

Acheron: Διαφημιστικό φυλλάδιο κάντε κλίκ εδω για να το κατεβάσετε.

adv speedDial 1

white_tick.png

Βρείτε μας στο Facebook

white_star.png

StepOne ERP

Εμπορική Διαχείρηση

StepONE box 1small

Πλήρης εμπορική εφαρμογή, με χαμηλό κόστος. Εύκολο στη χρήση, χωρίς πολύπλοκες λειτουργίες.
white_info.png

Τα Νέα μας...

Παράταση myDATA: Από 1.7.2021 η έναρξη της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργου Πιτσιλή, μετατίθεται για την 1η/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα.

Αντίστοιχα, τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, θα πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα myDATA μέχρι την 31η/10/2021.

 

Πηγή: e-forologia.gr

e-Λιανικό: Προϋποθέσεις για τους δικαιούχους

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “e-λιανικό”

Περισσότερα...
Ηλεκτρονική τιμολόγηση από όλους τους επαγγελματίες από 2019

Αλλάζουν τα πάντα στον τρόπο που οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα τηρούν στο εξής τα βιβλία τους με ό,τι αυτό σημαίνει. Στο εξής – από 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα...
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική τιμολόγηση για τις συναλλαγές με το δημόσιο

Δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ η Εκτελεστική Απόφαση (ΕΕ) 2017/1870 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η δημοσίευση των στοιχείων αναφοράς του ευρωπαϊκού προτύπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων και του καταλόγου των συντακτικών δομών αυτού σύμφωνα με την Οδηγία 2014/55/ΕΕ με τελική ημερομηνία για την έναρξη ισχύος των εθνικών μέτρων εφαρμογής όσον αφορά την προσαρμογή των αναθετουσών αρχών την 18η Απριλίου 2019.

Περισσότερα...