FoodBeverage banner

Εφαρμογές Εστιατορίων - Καφέ - Club

Στη symmetric έχουμε μία αποστολή, να υλοποιούμε αξιόπιστες λύσεις χρησιμοποιώντας καταξιωμένα λογισμικα που να προσφέρουν την σωστή αναλογία Δυνατοτήτων, Τεχνολογίας, Απλότητας και Τιμής.

Το κάνουμε με επιτυχία για πολλά χρόνια βοηθώντας αποτελεσματικά τους πελάτες μας να βελτιώσουν την οικονομική τους απόδοση.

Επιπρόσθετα από την προσφορά ενός λογισμικού υψηλών προδιαγραφών, μας διακρίνει ένα πάθος για κάθε νέο έργο. Η εμπειρία μας μερικών χιλιάδων εγκαταστάσεων – μελετημένες από επιδέξιους και αφοσιωμένους επιστήμονες – βεβαιώνει ότι μπορούμε να προσθέσουμε αξία στο έργο σας με κάθε έννοια.

Το F&B Works είναι ένα νέο πανίσχυρο λογισμικό για την διαχείριση επισιτιστικών μονάδων που λειτουργεί σε Microsoft Windows. Αποτελεί ένα μοναδικό ενιαίο εργαλείο για τον απόλυτο έλεγχο σε όλες τις φάσεις των αγορών και πωλήσεων και όχι δύο ανεξάρτητα συστήματα όπως συνηθίζεται στα άλλα συστήματα F&B.

Μοναδική δυνατότητα για αλυσίδες εστιατορίων αποτελεί η δυνατότητα παρακολούθησης πολλαπλών σημείων πώλησης (P.O.S.), κατανεμημένα ακόμη και σε απομακρυσμένες γεωγραφικές τοποθεσίες που διαχειρίζονται διαφορετικές ομάδες ειδών, όλα ενοποιημένα σε μία βάση δεδομένων με online συνδέσεις.

Το λογισμικό διαχείρισης εντατικής πώλησης είναι σχεδιασμένο για οθόνες αφής. Τα είδη εμφανίζονται με εικόνες για οπτική ευκολία. Η λήψη παραγγελίας είναι μόνο μερικά κλικ αφής. Οι παραγγελίες παρακολουθούνται ανά σερβιτόρο και ανά P.O.S. Επιτρέπονται σύνθετοι τρόποι είσπραξης, όπως μετρητά και πιστωτική κάρτα, πάλι με λίγα πλήκτρα αφής.

Επιπρόσθετα προσφέρεται και ασύρματη λήψη παραγγελίας μέσω φορητών συσκευών PDA. Εδώ χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία Internet Browser HTML για να μπορούν να εξυπηρετηθούν απομακρυσμένοι χώροι. Με την παραγγελία ενημερώνεται αυτόματα η κεντρική βάση δεδομένων και εκτυπώνεται σε εκτυπωτές του POS και της κουζίνας.

Ο χρήστης μπορεί να ορίσει το στυλ λειτουργίας του PDA σε γρήγορη ή ποιοτική παραγγελία ανάλογα με τον χαρακτήρα του εστιατορίου.

 

Το σύστημα διαχείρισης F&B περιλαμβάνει: 
 • Πολλαπλές αποθήκες ειδών ανά σημείο πώλησης.
 • Παρακολούθηση ποσοτήτων και αξιών, απογραφές, ενδοδιακινήσεις και μετατροπές ειδών.
 • Ένα γενικό τιμοκατάλογο ειδών ή πολλούς διαφορετικούς ανά POS.
 • Προμηθευτές, παραγγελίες αγορών, τιμολόγια αγορών.
 • Πελάτες, τιμολόγια πελατών.
 • Οικονομικές κινήσεις, δηλαδή χρεώσεις, πιστώσεις, εισπράξεις και πληρωμές όλων των παραπάνω εννοιών.
 • Διαχείριση αξιόγραφων.
 • Online σύνδεση με λογιστικά προγράμματα της BlueByte ή εξαγωγή οικονομικών στοιχείων για την εισαγωγή τους σε λογιστικά προγράμματα τρίτων κατασκευαστών.
 Το σύστημα λογισμικού επίσης ενσωματώνει:

 • Γρήγορη και δυναμική αναζήτηση με όλα τα στοιχεία της βάσης δεδομένων και εξαγωγή τους σε άλλα προγράμματα όπως πχ. Microsoft Excel.
 • Σχεδιαστή αναφορών. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να ενσωματώσει στο λογισμικό αναφορές της αρεσκείας του.
 • Ευέλικτη βάση δεδομένων εξαιρετικά υψηλής απόδοσης.
 • Γρήγορο Backup (φύλαξη αρχείων).
 • Ηλεκτρονικό Internet Forum, μέσα από την εφαρμογή, με ερωτήσεις και απαντήσεις για θέματα που αφορούν την λειτουργία του λογισμικού.
 • Πολύγλωσσο σύστημα μετάφρασης των οθονών του λογισμικού.
 

adv speedDial 1

white_tick.png

Βρείτε μας στο Facebook

white_star.png

StepOne ERP

Εμπορική Διαχείρηση

StepONE box 1small

Πλήρης εμπορική εφαρμογή, με χαμηλό κόστος. Εύκολο στη χρήση, χωρίς πολύπλοκες λειτουργίες.
white_info.png

Τα Νέα μας...

Παράταση myDATA: Από 1.7.2021 η έναρξη της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργου Πιτσιλή, μετατίθεται για την 1η/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα.

Αντίστοιχα, τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, θα πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα myDATA μέχρι την 31η/10/2021.

 

Πηγή: e-forologia.gr

e-Λιανικό: Προϋποθέσεις για τους δικαιούχους

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “e-λιανικό”

Περισσότερα...
Ηλεκτρονική τιμολόγηση από όλους τους επαγγελματίες από 2019

Αλλάζουν τα πάντα στον τρόπο που οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα τηρούν στο εξής τα βιβλία τους με ό,τι αυτό σημαίνει. Στο εξής – από 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα...
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική τιμολόγηση για τις συναλλαγές με το δημόσιο

Δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ η Εκτελεστική Απόφαση (ΕΕ) 2017/1870 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η δημοσίευση των στοιχείων αναφοράς του ευρωπαϊκού προτύπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων και του καταλόγου των συντακτικών δομών αυτού σύμφωνα με την Οδηγία 2014/55/ΕΕ με τελική ημερομηνία για την έναρξη ισχύος των εθνικών μέτρων εφαρμογής όσον αφορά την προσαρμογή των αναθετουσών αρχών την 18η Απριλίου 2019.

Περισσότερα...