StepOneCourier banner

StepONE ειδικά για Ταχυμεταφορικές (courier)

Το έξυπνο εργαλείο προς όφελος των ταχυμετοφορικών εταιρειών.

Με μικρό κόστοςαγοράς και με επίσης μικρό κόστος ετήσιας τεχνικής υποστήριξης και αναβαθμίσεων.

bannerCourier1

Το StepONE Ταχυμεταφορές, σχεδιάστηκε σε συνεργασία με επαγγελματίες ετών του χώρου και αποτυπώθηκαν οι ανάγκες για διευκόλυνση των καθημερινών λειτουργιών για αποτύπωση των αποστολών, διαχείριση τους και φυσικά για την τιμολόγηση.
Με την χρήση πολύ απλού περιβάλλοντος εργασίας, σχεδιασμένο με σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης μπορείτε εύκολα να καταχωρήσετε τα voucher των αποστολών να υπολογίσετε τις χρεώσεις, να διαχειριστείτε τις αντικαταβολές και να αναζητήσετε με πολλαπλά κριτήρια, ώστε να έχετε την απαραίτητη πληροφόρηση,άμεσα και εύκολα.
Περιλαμβάνει πλήρες εμπορικό κύκλωμα, ΠΕΛΑΤΕΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΑΠΟΘΗΚΗ - ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ.

Δείτε το video που παρουσιάζει τις εξειδικευμένες λειτουργίες για τις Ταχυμεταφορικές

 

Το StepOne, σε συνεργασία με την Mynext, την Ελληνική εταιρία που ασχολείται με τις ταχυμεταφορικές και το tracking, μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση των παραδόσεων, να πιστοποιήσετε την παράδοση των αποστολών, καθώς και να ορίσετε αποστολές ανά οδηγό έχοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο στην πληροφόριση.

Οι πελάτες σας, μπορούν να δημιουργούν Voucher αποστολών, με την χρήση client portal και να ενημερώνεται online το StepOne. Με την χρήση Smart apps, οι οδηγοί σκανάρουν το barcode των αποστολών και τους ανατίθεται αυτόματα η αποστολή, έτσι και εσείς και οι πελάτες σας, γνωρίζουν με ακρίβεια σε ποιό σημείο βρίσκεται η αποστολή τους.

Βασικές οθόνες χειρισμού του StepONE - Ταχυμεταφορές, είναι: 

Voucher 

Οθόνη, καταχώρησης του voucher.
Καταχωρούνται όλα τα απαραίτητα στοιχεία της αποστολής, όπως βάρος ή υπολογισμός του απο το ογκομετρικό, Στοιχεία παραλήπτη - αποστολέα, χρέωσεις καθώς και άμεση επιλογή είτε του τιμοκαταλόγου είτε της υπηρεσίας που θα χρεωθεί για την αποστολή.
Εκτός απο τον αυτόματο υπολογισμό του κόστους, μπορείτε να διορθώσετε το τελικό κόστος ώστε να καλύψετε τις ανάγκες για ειδικές τιμολογήσεις. 

Υποστηρίζονται ειδικοί τιμοκαταλόγοι ανα πελάτη χρέωσης και μάλιστα ανα υπηρεσία (πχ, έκπτωση σε βασικές υπηρεσίες αποστολής ή ειδικές χρεώσεις). Το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να εφαρμόσετε οποιαδήποτε τιμολογιακή πολιτική ανα πελάτη!!!

 


 Voucher search Αναζήτηση των Voucher Που είναι καταχωρημένα, είτε για εμφάνιση των στοιχείων τους, είτε για περαιτέρω επεξεργασία ή διαγραφή τους. Η αναζήτηση επιτυγχάνεται με πολλαπλά κριτήρια. (ημερολογιακά, αριθ. voucher, αποστολέα ή παραλήπτη)

 Voucher toInvoice Κατα την τιμολόγηση, το πρόγραμμα αυτόματα σας εμφανίζει τους πελάτες που έχουν voucher και δεν έχουν τιμολογηθεί μέχρι τώρα. Επίσης ξεχωρίζει τα μετρητοίς απο τα επι πιστώσει και δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε voucher τα οποία δεν επιθυμείτε να τιμολογήσετε στο παρόν ή θέλετε να τα τιμολογήσετε σε άλλο παραστατικό.

 

 


Voucher Invoice

Η κάθε υπηρεσία, τιμολογείται ξεχωριστά ώστε να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε επιπλέον διαμορφώσεις στην τελική χρέωση του πελάτη. Καθώς επίσης ο τελικός πελάτης έχει την δυνατότητα με το παραστατικό που του εκδίδουμε να βλέπει ακριβώς τις αποστολές και τις χρεώσεις για κάθε μια απο αυτές.

 

 

Courier KatParadosis

Η κατάσταση παράδοσης και δρομολογίων, δημιουργούνται πολύ εύκολα με κριτίρια αναζήτησης, αφού η εφαρμογή, αυτόματα εμφανίζει τους προορισμούς των αποστολών όπου μπορούμε είτε να ορίσουμε δρομολόγιο ανά προορισμό είτε να χαρατκηρίσουμε ώς παραδομένη την αποστολή.

Courier Antikatavoles

Οι αντικαταβολές  που εισπράτονται, εμφανίζονται είτε σαν ξεχωριστές αποστολές είτε ομαδοποιημένες ανά πελάτη, ώστε εύκολα να γίνεται η απόδοση τους, εκδίδοντας την αντίστοιχη απόδειξη,

Courier ImportVouchers

Μαζική εισαγωγή αποστολών που δημιουργούν οι πελάτες σας, τις οποίες σας αποστέλουν με excel και μαζικά ενημερώνετε την εφαρμογή, καθώς και τις χρεώσεις για κάθε μία.
Courier Symfonies Συμφωνίες και ειδικές εκπτώσεις ΑΝΑ ΠΕΛΑΤΗ. Καθορίστε πολύ εύκολα τους ειδικούς τιμοκαταλόγους χρέωσης για κάθε πελάτη ξεχωριστά και ανάλογα με την συμφωνία που έχετε κάνει μαζί του. Οι τιμές ορίζονται από το επίπεδο χρέωσης τιμοκαταλόγου έως και τις ειδικές χρεώσεις (πχ. κόστος αντικαταβολής, παράδοση σαββάτου κλπ)

Δείγμα τιμολογίων

 Οι εκτυπώσεις που παράγονται μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε ταχυμεταφορικής.

  

 Διάφορες οθόνες της εφαμρογής για έλεγχο του ταμείου, των υπολοίπων πελατών / προμηθευτών, vouchers, κλπ...

 customerBalance  Καρτέλες υπολοίπων των πελατών με δυνατότητα εκτύπωσης

 VoucherVarious Διάφορες οθόνες για τον έλεγχο των κινήσεων της επιχείρησης
e incoiceStepOne Banner

adv speedDial 1

white_tick.png

Βρείτε μας στο Facebook

white_star.png

StepOne ERP

Εμπορική Διαχείρηση

StepONE box 1small

Πλήρης εμπορική εφαρμογή, με χαμηλό κόστος. Εύκολο στη χρήση, χωρίς πολύπλοκες λειτουργίες.
white_info.png

Τα Νέα μας...

Παράταση myDATA: Από 1.7.2021 η έναρξη της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργου Πιτσιλή, μετατίθεται για την 1η/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα.

Αντίστοιχα, τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, θα πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα myDATA μέχρι την 31η/10/2021.

 

Πηγή: e-forologia.gr

e-Λιανικό: Προϋποθέσεις για τους δικαιούχους

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “e-λιανικό”

Περισσότερα...
Ηλεκτρονική τιμολόγηση από όλους τους επαγγελματίες από 2019

Αλλάζουν τα πάντα στον τρόπο που οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα τηρούν στο εξής τα βιβλία τους με ό,τι αυτό σημαίνει. Στο εξής – από 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα...
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική τιμολόγηση για τις συναλλαγές με το δημόσιο

Δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ η Εκτελεστική Απόφαση (ΕΕ) 2017/1870 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η δημοσίευση των στοιχείων αναφοράς του ευρωπαϊκού προτύπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων και του καταλόγου των συντακτικών δομών αυτού σύμφωνα με την Οδηγία 2014/55/ΕΕ με τελική ημερομηνία για την έναρξη ισχύος των εθνικών μέτρων εφαρμογής όσον αφορά την προσαρμογή των αναθετουσών αρχών την 18η Απριλίου 2019.

Περισσότερα...