info-istos.gr

Περί της symmetric

H symmetric δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και την απαρτίζουν έμπειρα στελέχη του χώρου.

Οι κύριοι τομείς ενασχόλησης, είναι οι εξής:

  • Ανάπτυξη εφαρμογών γραφείου και Internet.
  • Υλοποίηση εγκαταστάσεων υπολογιστικών συστημάτων.
  • Δίκτυα επικοινωνιών (ασύρματα – ενσύρματα).
  • Προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού.
  • Ασφάλεια Δεδομένων και υπηρεσιών Internet
  • Αντιπροσώπευση Εταιριών Παραγωγής Λογισμικού.

Για την ανάγκη της κάλυψης των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων (ιδιωτικού και δημοσίου τομέα) στους τομείς αυτούς, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που στόχο έχουν την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων, την επιτάχυνση των διαδικασιών και την αποκομιδή όλων των οφελών που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία σε κέρδος της επιχείρησης.

Επενδύουμε στην συνεχή εκπαίδευση για την εις βάθους γνώση των νέων τεχνολογιών εξασφαλίζοντας έτσι τις πιο μοντέρνες υλοποιήσεις συστημάτων που ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στην σύγχρονη αγορά.

Με χρήση στρατηγικών συνεργιών, με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, κατέχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για υλοποιήσεις που καλύπτουν ανάγκες Logistics, BusinessIntelligence, Data Warehousing, electronic Commerce B2B – B2C (Business to Business –Business to Consumer).

Οι υλοποιήσεις μας στηρίζονται στις πιο γνωστές πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων,Microsoft Windows, Linux, Solaris με τα πιο γνωστά και αξιόπιστα εργαλεία.

Για την μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας των συστημάτων παρέχουμε εξοπλισμό από τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής (Hewllet Packard, Toshiba, Kyocera Mita, FujitsuSiemens, Cisco Systems, Avaya) ώστε οι υψηλές προδιαγραφές software και hardware να συμβαδίζουν μακροσκοπικά προς όφελος της επιχείρησης.

Το ανθρώπινο δυναμικό που περιβάλλει την symmetric είναι επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία σε υλοποιήσεις μεγάλων έργων

Γιώργος Μ. Θεοδωρακόπουλος
Δ/ντης

 

adv speedDial 1

white_tick.png

Βρείτε μας στο Facebook

white_star.png

StepOne ERP

Εμπορική Διαχείρηση

StepONE box 1small

Πλήρης εμπορική εφαρμογή, με χαμηλό κόστος. Εύκολο στη χρήση, χωρίς πολύπλοκες λειτουργίες.
white_info.png

Τα Νέα μας...

Παράταση myDATA: Από 1.7.2021 η έναρξη της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργου Πιτσιλή, μετατίθεται για την 1η/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα.

Αντίστοιχα, τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, θα πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα myDATA μέχρι την 31η/10/2021.

 

Πηγή: e-forologia.gr

e-Λιανικό: Προϋποθέσεις για τους δικαιούχους

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “e-λιανικό”

Περισσότερα...
Ηλεκτρονική τιμολόγηση από όλους τους επαγγελματίες από 2019

Αλλάζουν τα πάντα στον τρόπο που οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα τηρούν στο εξής τα βιβλία τους με ό,τι αυτό σημαίνει. Στο εξής – από 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα...
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική τιμολόγηση για τις συναλλαγές με το δημόσιο

Δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ η Εκτελεστική Απόφαση (ΕΕ) 2017/1870 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η δημοσίευση των στοιχείων αναφοράς του ευρωπαϊκού προτύπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων και του καταλόγου των συντακτικών δομών αυτού σύμφωνα με την Οδηγία 2014/55/ΕΕ με τελική ημερομηνία για την έναρξη ισχύος των εθνικών μέτρων εφαρμογής όσον αφορά την προσαρμογή των αναθετουσών αρχών την 18η Απριλίου 2019.

Περισσότερα...