Εμπορική Εφαρμογή StepONE

Image

StepONE ERP : Ηλεκτρονικά Τιμολόγια

Έκδοση παραστατικών και αποστολή τους στην πλατφόρμα myDATA

*ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ myDATA

Το StepOne είναι λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων και έκδοσης παραστατικών σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζει ο Κ.Φ.Σ. Σχεδιασμένο με σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης, που βοηθούν τον επαγγελματία παρέχοντας του πληροφόρηση, καταργώντας παράλληλα τις χειρόγραφες εργασίες.
 
Είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε με γνώση στον τομέα των εμπορικών προγραμμάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες της επιχείρησης χωρίς περιττές διαδικασίες και πολύπλοκους χειρισμούς.
 
Το StepOne είναι η ιδανική λύση για μικρές εμπορικές επιχειρήσεις. Είναι πολύ εύκολο και απλό στην χρήση, ταχύτατο στις λειτουργίες του (υποστηρίζει αποθήκες μεγάλου μεγέθους) και δεν απαιτεί από τον χρήστη να έχει εξειδικευμένες γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
 
Καλέστε μας, για να σας επιδείξουμε την απίστευτα εύκολη λειτουργιά χειρισμού του.

3 εκδόσεις, για όλες τις επιχειρήσεις

* οι τιμές περιλαμβάνουν την εγκατάσταση και παραμετροποίηση της εφαρμογής, καθώς και το κόστος ετήσιας τεχνικής υποστήριξης.
Image
Image
Image

Video Έκδοσης Παραστατικού

Πελάτες / Προμηθευτές

Καταχώρηση στοιχείων των πελατών και των προμηθευτών της επιχείρησης, καθώς και online έλεγχος της ορθότητας του Α.Φ.Μ και των στοιχείων με την Γεν. Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Αποθήκη

Καταγραφή των στοιχείων των ειδών και των παροχών που εμπορεύεται η επιχείρηση, ορισμός τιμοκαταλόγων πώλησης (υπερχονδρική, χονδρική, λιανική) είτε με ποσοστά επί της τιμής αγοράς είτε με σταθερή νομισματική αξία. Μαζική διαμόρφωση των τιμών, κατηγοριοποίηση της αποθήκης και εμφάνιση ανά είδος των πωλήσεων και των αγορών του.

Έκδοση Παραστατικών

Έκδοση παραστατικών πωλήσεων και εκτυπωσή τους είτε σε προτυπωμένο έντυπο, είτε σε λευκή Α4 σελίδα. Καταγραφή των αγορών από προμηθευτές και των εξόδων της επιχείρησης καθώς και καταχώρηση των χειρόγραφων τιμολογίων που εκδίδονται. Βοηθητικές επιλογές κατά την διάρκεια της τιμολόγησης. Τιμολόγηση με barcode και αναγνώριση barcodes από ζυγιστικά.

myDATA: Αποστολή Παραστατικών

Πολύ απλή αποστολή των παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA όπου υποστηρίζονται 2 τρόποι:
  • Χειροκίνητη αποστολή (με ένα κλίκ) στο τέλος της ημέρας
  • Αυτόματη αποστολή κατά την έκδοση τους.
Με την χειροκίνητη αποστολή, εξασφαλίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε διορθώσεις στο παραστατικό που εκδώσαμε, χωρίς να πρέπει στείλουμε ακυρωτικό στο myData και να το εκδώσουμε εκ νέου.

Αναφορές Πωλήσεων

Αναφορές πωλήσεων, υπόλοιπα πελατών, υπόλοιπα προμηθευτών, εισπράξεις - πληρωμές, αξιόγραφα, καρτέλες πελατών - προμηθευτών κλπ.

Εντατική Λιανική

Λειτουργία Εντατικής Λιανικής, για χρήση με οθόνες αφής (touch screens) και γρήγορη τιμολόγηση με παραμετροποιήσιμες κατηγορίες και κουμπιά ειδών ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Τιμολόγηση με χρήση barcode scaner και αναγνώριση barcodes από ζυγιστικές μηχανές.

Οικονομικές Χρήσεις

Διαχείριση πολλαπλών οικονομικών χρήσεων και δυνατότητα χειρισμού της εφαρμογής από πολλούς χρήστες μέσω δικτύου. Υποστηρίζει την ταυτόχρονη έκδοση παραστατικών διασφαλίζοντας την ορθότητα αρίθμησης τους ακόμα και όταν κόβουν ίδια παραστατικά.

Πληροφορίες

Τηλ.: +30 212 213 5 234
Κιν.: +30 6984 719 009
info@symmetric.gr

Αναζητηση