menu Λύσεις

Η symmetric κατέχει τεχνογνωσία σε βάθος των σύγχρονων τεχνολογιών δίνοντας την πιο αξιόπιστη τεχνολογικά λύση για την σύγχρονη επιχείρηση. Οι λύσεις που προτείνει καλύπτουν πλήρως τις εκάστοτε απαιτήσεις με στόχο πάντα την εύκολη επεκτασιμότητα τους για την κάλυψη μελλοντικών προκλήσεων. Η τεχνική υποστήριξη εκ μέρους της symmetric, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των πληροφοριακών της συστημάτων της επιχείρησης με το ελάχιστο δυνατό downtime. Με τις στρατηγικές συνεργασίες με εταιρίες εξειδικευμένες σε συγκεκριμένους τομείς της αγοράς, η symmetric προσφέρει τα πιο αξιόπιστα προϊόντα της αγοράς.

StepOne - Εμπορική Διαχείριση

StepOneERP Logo

Πλήρης εμπορική διαχειριση, σε πολύ χαμηλό κόστος. Σύγχρονο περιβάλλον, εύκολο στην χρήση. Διαχειρίζεται Αποθήκη, Πελάτες, Προμηθευτές, Έκδοση παραστατικών, στατιστικά, εντατική λιανική.

 

StepONE - courier

StepONEcourier

Εφαρμογή, διαχέιρισης επιχειρήσεων ταχυμεταφορών. Έκδοση voucher αποστολής χειρόγραφα/ηλεκτρονικά, τιμοκατάλογοι χρέωσης ανά πελάτη, μαζική τιμολόγηση αποστολών.

StepONE - Μεταφορικές

StepOneTrans

Η εμπορική διαχείριση για τς επιχειρήσεις ταχυμεταφορων. Εύκολο στην χρήση, ομαδοποίηση αποστολών ανα αυτοκίνητο. Πολύ χαμηλό κόστος.

 

Artemis

Artemis Logo

Το σύγχρονο εργαλείο για τους Κυνηγετικούς Συλόγους. Διαχείριση των Μελών με όλα τα στοιχεία (αρ. σκύλων, όπλα κλπ, φωτογραφίες). Εύκολη έκδοση αδειών θήρας, με αυτοματοποιημένη έκδοση καταστάσεων Δασαρχείου, υπ. δηλώσεων, θεωρήσεις κλπ.

 

Voip PBX

symPBXlogo

Τηλεφωνικά κέντρα, νέας γενιάς, με λειτουργίες που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην εξυπηρέτηση των πελατών. Χαμηλό  κόστος και αυτοματοποιηση υπηρεσιών, χαμηλό κόστος κλήσεων, δυνατότητα χρήσης και εκτός του χώρου της επιχείρησης.

 

Acheron

AcheronLogo

Η μοναδική εφαρμογή, για τα γραφεία κοινωνικών υπηρεσιών. Ολοκληρωμένη διαχείρησης πελατών, ιστορικό και διασύνδεση πελατών μεταξύ τους, αποθήκη, αυτόματη και ευέλικτη τιμολόγηση κλπ.

 

 

 

Logicom - Σύστημα Εισροών - Εκροών

logicom logo

Το πιο σταθερό σύστημα Εισορών - Εκροών. Αυτοματοποίηση των πρατηρίων πώλησης καυσίμων. Έκδοση ισοζυγίων με την υψηλότερη ακρίβεια και διαπιστευμένη ογκομέτρηση δεξαμενών.

 

symCam - Σύστημα καταγραφής χώρων

symCam Logo

Έλεγχος και καταγραφή χώρων με δυνατότητες, που με την χρήση του internet δίνουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπηρεσίες πέρα απο τα στενά όρια της απλής παρακολούθησης ενός χώρου.

 

 

 

Άλλες μηχανογραφικές λύσεις, για κάθετες αγορές

 

 

 

POS - Restaurant - Cafe

cafe pos logo

Φορητή παραγγελιοληψία, για χώρους εστίασης και καφετέριες

 

Hotel

hotel logo

     

Logistics

logistics logo

Για τις εταιρίες logistics ή πιο σταθερή και πλήρης υλοποίηση.

 

Φορητή Τιμολόγηση

mobile invoice logo

Όταν οι ανάγκες της επιχείρησης στην τιμολόγηση, δεν περιορίζονται στον φυσικό χώρο της.

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Pegasus School ERP

Εφαρμογές διαχείρισης εκπαιδευτικών οργανισμός, μαθητολόγια, πελατολόγια, διδασκαλία κλπ.

 

Γυμναστήρια - Αθλητικά Κέντρα - Κέντρα Αισθητικής

Pegasus Champion ERP

Για τις εξειδικευμένες ανάγκες των επιχειρήσεων που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και την παρακολούθηση των πελατών τους.

Parking - Λιπαντήρια

Pegasus Parking ERP

Για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στον κλάδο του αυτοκινήτου.

 

Βιβλιοπωλεία - Χαρτικά

Pegasus Book Store ERP

Πλήρη οργάνωση των βιβλιοπωλείων, με ακριβή εικόνα της αποθήκης και παρακαλούθηση των βιβλίων με χρήση on-line βάσης δεδομένων των τίτλων των βιβλίων

Καταστήματα Οπτικών

Pegasus Optica ERP

 

Κομμωτήρια

Pegasus ERP Coiffure

Σύλλογοι, Σωματεία, Ενώσεις

Pegasus Syllo ERP

 

 Στεγνοκαθαριστήρια

Pegasus Dry Clean ERP

 Ελαιοτριβεία

Pegasus oil ERP

 

Γεωργικές επιχειρήσεις

Pegasus ERP geoponos

 

 

 

e incoiceStepOne Banner

adv speedDial 1

white_star.png

StepOne ERP

Εμπορική Διαχείρηση

StepONE box 1small

Πλήρης εμπορική εφαρμογή, με χαμηλό κόστος. Εύκολο στη χρήση, χωρίς πολύπλοκες λειτουργίες.
white_info.png

Τα Νέα μας...

Παράταση myDATA: Από 1.7.2021 η έναρξη της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργου Πιτσιλή, μετατίθεται για την 1η/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα.

Αντίστοιχα, τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, θα πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα myDATA μέχρι την 31η/10/2021.

 

Πηγή: e-forologia.gr

e-Λιανικό: Προϋποθέσεις για τους δικαιούχους

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “e-λιανικό”

Περισσότερα...
Ηλεκτρονική τιμολόγηση από όλους τους επαγγελματίες από 2019

Αλλάζουν τα πάντα στον τρόπο που οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα τηρούν στο εξής τα βιβλία τους με ό,τι αυτό σημαίνει. Στο εξής – από 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα...
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική τιμολόγηση για τις συναλλαγές με το δημόσιο

Δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ η Εκτελεστική Απόφαση (ΕΕ) 2017/1870 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η δημοσίευση των στοιχείων αναφοράς του ευρωπαϊκού προτύπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων και του καταλόγου των συντακτικών δομών αυτού σύμφωνα με την Οδηγία 2014/55/ΕΕ με τελική ημερομηνία για την έναρξη ισχύος των εθνικών μέτρων εφαρμογής όσον αφορά την προσαρμογή των αναθετουσών αρχών την 18η Απριλίου 2019.

Περισσότερα...