Υπηρεσίες Προώθησης

 speeDIAL

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CALL CENTER

call center350

Η Υπηρεσία speedDial είναι η συνέργεια με σύγχρονα call center που παρέχουν υπηρεσίες εγγυημένες στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα, γίνεται μαζική επικοινωνία με το κοινό που ενδιαφέρει τον πελάτη για την άμεση προώθηση της υπηρεσίας ή του προϊόντος.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, ελαχιστοποιεί το κόστος και αυξάνει την παραγωγική διαδικασία..

Ενδεικτικές υπηρεσίες που καλύπτονται με την speedDial:

  • Εκλογικές εξτρατίες προσώπων ή συνδιασμών
  • Προώθηση Εκδηλώσεων - Συγκεντρώσεων - Σεμιναρίων κλπ
  • Διαφημιστικές καμπάνιες ημερίδων
  • Προώθηση προϊόντων
  • Διαχείριση παραπόνων
  • Έρευνα ικανοποίησης κοινού
  • Έρευνες αγοράς

Οι έρευνες γίνονται ή με την κλασική μέθοδο της ερώτηση απο ερευνητή, ή αυτοματοποιημένες μέ χρήση συστημάτων IVR

Αν είσαι υποψήφιος, στις Περιφερειακές ή στις Δημοτικές εκλογές, έχεις την δυνατότητα, με τον πιο άμεσο τρόπο να προωθήσεις τις εκδηλώσεις, τις ομιλίες, να καλέσεις κόσμο σε events και να επικοινωνήσεις την υποψηφιότητα σου σε όλους τους δημότες.

Άμεσα, γρήγορα και χωρίς τους απρόσωπους τρόπους ενημέρωσης όπως το sms.

Οι δημότες, έχουν την αίσθηση ότι οι κλήσεις γίνονται απο το γραφείο σας, και θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε μέσω της αναφοράς στο τέλος της καμπάνιας, για τα σχόλια και τις απαιτήσεις ή τις προτροπές που θέλουν να σας μεταφέρουν οι δημότες.

  Ζητήστε προσφορά για το πακέτο επικοινωνίας που σας συμφέρει: στείλτε μας μήνυμα

cc1 1

Σε κάθε κλήση, υπάρχει η δυνατότητα να συμπληρώνεται το ερωτηματολόγιο με την έρευνα ικανοποίησης του κοινού το οποίο επεξεργαζόμαστε με τα πιο σύγχρονα εργαλεία για να έχετε την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της έρευνας.

 

 

 

adv speedDial 1

white_info.png

Τα Νέα μας...

Παράταση myDATA: Από 1.7.2021 η έναρξη της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργου Πιτσιλή, μετατίθεται για την 1η/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα.

Αντίστοιχα, τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, θα πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα myDATA μέχρι την 31η/10/2021.

 

Πηγή: e-forologia.gr

e-Λιανικό: Προϋποθέσεις για τους δικαιούχους

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “e-λιανικό”

Περισσότερα...
Ηλεκτρονική τιμολόγηση από όλους τους επαγγελματίες από 2019

Αλλάζουν τα πάντα στον τρόπο που οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα τηρούν στο εξής τα βιβλία τους με ό,τι αυτό σημαίνει. Στο εξής – από 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα...
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική τιμολόγηση για τις συναλλαγές με το δημόσιο

Δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ η Εκτελεστική Απόφαση (ΕΕ) 2017/1870 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η δημοσίευση των στοιχείων αναφοράς του ευρωπαϊκού προτύπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων και του καταλόγου των συντακτικών δομών αυτού σύμφωνα με την Οδηγία 2014/55/ΕΕ με τελική ημερομηνία για την έναρξη ισχύος των εθνικών μέτρων εφαρμογής όσον αφορά την προσαρμογή των αναθετουσών αρχών την 18η Απριλίου 2019.

Περισσότερα...