StepOne banner

StepONE : Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

StepONE : Ηλεκτρονική Τιμολόγηση - Εμπορική Εφαρμογή

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

*ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ myDATA

 
Το StepOne είναι  λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων και έκδοσης παραστατικών σύμφωνα με
τις διατάξεις που ορίζει ο Κ.Φ.Σ. Σχεδιασμένο με σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης, που βοηθούν τον επαγγελματία παρέχοντας του πληροφόρηση, καταργώντας παράλληλα τις χειρόγραφες εργασίες.
 
Είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε με γνώση στον τομέα των εμπορικών προγραμμάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες της επιχείρησης χωρίς περιττές διαδικασίες και πολύπλοκους χειρισμούς.
 
Το StepOne είναι η ιδανική λύση για μικρές εμπορικές επιχειρήσεις. Είναι πολύ εύκολο και απλό στην χρήση, ταχύτατο στις λειτουργίες του (υποστηρίζει αποθήκες μεγάλου μεγέθους) και δεν απαιτεί από τον χρήστη να έχει εξειδικευμένες γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
 
Καλέστε μας, για να σας επιδείξουμε την απίστευτα εύκολη λειτουργιά χειρισμού του.
 
 

3 εκδόσεις, για όλες τις επιχειρήσεις

StepOneTinyPrice

StepOneLightPrice

StepOneFullPrice

Video Έκδοσης Παραστατικού:
 
 
 

 

white_star.png

StepOne: ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΛΑΤΕΣ  ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

 

 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΑΠΟΘΗΚΗΣ

 stepOnecpel prom    stepOneApoth
Καταχώρηση στοιχείων των πελατών και των προμηθευτών της επιχείρησης, καθώς και online έλεγχος της ορθότητας του Α.Φ.Μ και των στοιχείων με την Γεν. Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.   Καταγραφή των στοιχείων των ειδών και των παροχών που εμπορεύεται η επιχείρηση, ορισμός τιμοκαταλόγων πώλησης (υπερχονδρική, χονδρική, λιανική) είτε με ποσοστά επί της τιμής αγοράς είτε με σταθερή νομισματική αξία. Μαζική διαμόρφωση των τιμών, κατηγοριοποίηση της αποθήκης και εμφάνιση ανά είδος των πωλήσεων και των αγορών του.

 

ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

stepOneAgores
  anafores
Έκδοση παραστατικών πωλήσεων και εκτυπωσή τους είτε σε προτυπωμένο έντυπο, είτε σε λευκή Α4 σελίδα. Καταγραφή των αγορών από προμηθευτές και των εξόδων της επιχείρησης καθώς και καταχώρηση των χειρόγραφων τιμολογίων που εκδίδονται. Βοηθητικές επιλογές κατά την διάρκεια της τιμολόγησης. Τιμολόγηση με barcode και αναγνώριση barcodes από ζυγιστικά   Αναφορές πωλήσεων, υπόλοιπα πελατών, υπόλοιπα προμηθευτών, εισπράξεις - πληρωμές, αξιόγραφα, καρτέλες πελατών - προμηθευτών κλπ.

 

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ  ΧΡΗΣΤΕΣ - ΔΙΚΤΥΟ

 

 

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

stepOneDiktio
  entatikilianiki
Διαχείριση πολλαπλών οικονομικών χρήσεων και δυνατότητα χειρισμού της εφαρμογής από πολλούς χρήστες μέσω δικτύου. Υποστηρίζει την ταυτόχρονη έκδοση παραστατικών διασφαλίζοντας την ορθότητα αρίθμησης τους ακόμα και όταν κόβουν ίδια παραστατικά.   Λειτουργία Εντατικής Λιανικής, για χρήση με οθόνες αφής (touch screens) για γρήγορη τιμολόγηση με παραμετροποιήσημες κατηγορίες και κουμπιά ειδών ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Τιμολόγηση με χρήση barcode scaner και αναγνώριση barcodes από ζυγιστικές μηχανές.

 

 

e incoiceStepOne Banner

adv speedDial 1

white_tick.png

Βρείτε μας στο Facebook

white_star.png

StepOne ERP

Εμπορική Διαχείρηση

StepONE box 1small

Πλήρης εμπορική εφαρμογή, με χαμηλό κόστος. Εύκολο στη χρήση, χωρίς πολύπλοκες λειτουργίες.
white_info.png

Τα Νέα μας...

Παράταση myDATA: Από 1.7.2021 η έναρξη της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργου Πιτσιλή, μετατίθεται για την 1η/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα.

Αντίστοιχα, τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, θα πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα myDATA μέχρι την 31η/10/2021.

 

Πηγή: e-forologia.gr

e-Λιανικό: Προϋποθέσεις για τους δικαιούχους

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “e-λιανικό”

Περισσότερα...
Ηλεκτρονική τιμολόγηση από όλους τους επαγγελματίες από 2019

Αλλάζουν τα πάντα στον τρόπο που οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα τηρούν στο εξής τα βιβλία τους με ό,τι αυτό σημαίνει. Στο εξής – από 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα...
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική τιμολόγηση για τις συναλλαγές με το δημόσιο

Δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ η Εκτελεστική Απόφαση (ΕΕ) 2017/1870 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η δημοσίευση των στοιχείων αναφοράς του ευρωπαϊκού προτύπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων και του καταλόγου των συντακτικών δομών αυτού σύμφωνα με την Οδηγία 2014/55/ΕΕ με τελική ημερομηνία για την έναρξη ισχύος των εθνικών μέτρων εφαρμογής όσον αφορά την προσαρμογή των αναθετουσών αρχών την 18η Απριλίου 2019.

Περισσότερα...